Vegetarische quinoasalade met feta, noten en druiven

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 130 g ongekookte quinoa
  • ¼ groentebouillonblokje
  • 1 gele paprika
  • ½ rode ui
  • ½ komkommer
  • 150 g druiven
  • 60 g fetakaas
  • 50 g gehakte pecannoten (of andere noten)

Bereiding:

  • Kook de quinoa in bouillon gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snij de groenten in stukjes en pluk de druiven van de tros.
  • Meng de groenten en druiven door de quinoa.
  • Verkruimel de fetakaas over het geheel en hak de pecannoten in kleine stukjes.
  • Strooi de pecannoten over het gerecht en serveer.

Volop genieten!

Per portie: 578 kcal | 19 g eiwit | 28 g vet | 56 g koolhydraten | 18 g voedingsvezels