Omeletwrap met pesto van bouillon

Ingrediënten voor 2 wraps (10 hapjes):

Voor de omeletwraps

  • 6 eieren
  • 2 theelepels olie

Voor de pesto

  • 20 g verse basilicumblaadjes
  • 20 g pijnboompitten
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels groentebouillon
  • Peper

Voor de afwerking

  • 6 plakjes kalkoen-/kipfilet
  • Verse kruiden (basilicum, bieslook)

Bereiding:

Voor de omeletwraps

  • Klop 3 eieren in een mok.
  • Verwarm een pan op hoog vuur.
  • Doe er 1 theelepel olie in en bak een omelet
  • Herhaal dit met de overige 3 eieren.
  • Laat de 2 omeletten even afkoelen.

Voor de pesto

  • Stop de basilicumblaadjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine.
  • Mix totdat het is vermalen tot een groene massa.
  • Voeg de bouillon toe en mix nogmaals goed door elkaar.
  • Breng op smaak met peper.

Voor de afwerking

  • Besmeer de omeletwraps met de zelfgemaakte pesto.
  • Beleg met kalkoen-/kipfilet en verse kruiden.
  • Rol op, snij in 5 stukken en steek er een satéprikker in.

Gezellig voor in het weekend of met een feestje 😉