FITNESS AL VANAF €9,95 PER WEEK

DIT IS HET MOMENT OM IN BEWEGING TE KOMEN!

FITNESS

Bewegen is essentieel voor je gezondheid! Je hebt vast wel eens gehoord dat er bij voldoende inspanning o.a. endorfine  vrijkomt. Dit geluks-hormoon kan bijdragen aan het feit, dat jij je gelukkiger kan voelen. Dat je beter in je vel zit en dat je je fitter voelt. Het is een gigantisch voordeel in het dagelijkse leven, maar helaas is dit voor veel mensen niet genoeg om daadwerkelijk te gaan sporten.

Als je nog nooit gesport hebt, is het een redelijke stap om naar de sportschool te gaan. En dat ene kleine stofje ‘endorfine’ gaat het helaas niet voor je doen. Wij helpen jou graag om deze stap te verkleinen.

Fitness is een verzamelterm voor verschillende activiteiten. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je in een algehele betere conditie komt. Deze algehele conditie bestaat met name uit de K.L.U.C.S. : kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Deze componenten zijn beïnvloedbaar en daardoor verbeterbaar. Dit kun je bijv. doen aan de hand van fitness.

Wij werken in de persoonlijkste sportschool van Dordrecht!

LEES MEER

Misschien wil je afvallen, misschien wil je aankomen, misschien heeft jouw doelstelling geen betrekking tot beide maar wil je graag werken aan je conditie of kracht dan helpen wij jou graag op weg. In de sportschool kun je gebruik maken van cardio toestellen, kracht apparaten, losse gewichten, functionele zones en groepslessen.
Vanaf de leeftijd van 16 jaar kun je bij ons terecht.

FITNESS BIJ PTJORALINE.NL

DE BEGELEIDING

De begeleiding zit altijd bij de prijs inbegrepen, je kunt dus altijd een afspraak maken. Het volgen van onze groepslessen zit bij het fitness abonnement inbegrepen.

VRAAG HIER JE GRATIS DAGPAS AAN

Klik hier om eenmalig een GRATIS dagpas aan te vragen

PRIJZEN

12 maanden –  Sport Abonnement € 39,95  p/m

 

7 dagen per week onbeperkt toegang tot de fitnessruimte en deelname aan alle groepslessen. Maandag t/m vrijdag van 08:30u tot 23:00u en zaterdag en zondag van 08:30u tot 17:00u.

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE FITNESS VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Onze coaches beantwoorden met plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via:

 

Joraline

Telefoon: 06 28 30 71 72

E-mail: info@ptjoraline.nl