Eva

“Door mijn werkzaamheden in de horeca heb ik een slecht en onregelmatig
voedingspatroon. Via ptjoraline.nl kwam ik bij Eva terecht en tijdens mijn intakegesprek
heeft Eva mijn voedingspatroon bekeken en op basis daarvan een goed advies gegeven waar
ik mij probeer aan te houden. Eva is altijd bereikbaar voor tips en vragen en geeft goede
feedback en eventueel kritiek waar nodig. Door Eva ben ik nu bewuster met mijn voeding
bezig. ”

Mijn interesse voor gezonde voeding komt voort uit mijn eigen ervaringen. Ik heb namelijk zelf Coeliakie (auto-immuunziekte). Dit betekent dat mijn darmen o.a. niet goed tegen zetmeel kunnen. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd al veel op mijn voeding mogen letten.

Daarbij eet ik inmiddels 14 jaar vegetarisch en hier haal ik veel plezier uit. In mijn omgeving hebben veel mensen last (gehad) van (ernstig) overgewicht. Dit motiveerde mij op jonge leeftijd al om mensen te helpen. Voeding speelt een belangrijke rol in mijn leven. Door mijn passie voor voeding en mijn gedrevenheid om mensen graag te willen helpen, was het voor mij meer dan logisch om de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek af te ronden op de Haagse Hogeschool. Voeding is zoveel meer dan alleen eten! Het is verbazingwekkend hoeveel effect voeding kan hebben op zowel je fysieke als mentale gesteldheid.

Zit je nu niet lekker in je vel en heb je daar hulp bij nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Door middel van een nauwe samenwerking wil ik jou helpen om jouw doelstellingen te behalen.

Hopelijk zie ik je snel!

Met gezonde groet,

Eva Schuurs, Diëtist in opleiding

+31 6 14 48 51 13