Elke

“Afgelopen januari besloot ik na lang twijfelen te starten met voedingsadvies. Mijn doel was die bekende laatste hardnekkige kilo’s eraf. Nu bijna een jaar verder ben ik ontzettend blij, maar vooral trots op mijn lijf en mijn prestaties. Ik had dit nooit zonder de fijne en persoonlijke begeleiding gekund. Bedankt, lieve Elke! – Selina (27)”

Graag stel ik mijzelf aan je voor! Mijn naam is Elke van der Velden en in 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse hogeschool. Al van kleins af aan moest ik op mijn eetpatroon letten. Door mijn eigen ervaring is de interesse voor voeding ontstaan. Tijdens de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik van mijn interesse, mijn passie gemaakt. Daarnaast is sporten mijn grootste hobby en is de combinatie met voeding voor mij erg belangrijk.

Met veel enthousiasme deel ik mijn kennis op het gebied van (gezonde) voeding. Ik kan je o.a. helpen met het aanleren van een gezonde levensstijl, afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, vetmassa verliezen, verminderen van klachten of een combinatie hiervan.

Persoonlijke begeleiding en bewustwording staan bij mij centraal. Samen gaan we op zoek naar de juiste aanpak op weg naar jouw doelstelling, streven we naar je gewenste resultaat en, niet minder belangrijk, willen we het behaalde resultaat natuurlijk behouden. Kortom, samen zorgen we goed voor je lichaam!

Hopelijk ontmoet ik je snel!

Met gezonde groet,

Elke, Coördinator Voeding & Sportdiëtist

+31 6 14 48 51 13